1 dag kvar

Imorgon fyller jag 18 år!! Det är helt brutalt sjukt!!

Jag och min lillebror Olof, 11 år, hade världens klockrenaste konversation imorse om att fylla 18:

Jag och Olof, 11 år, borstar tänderna.
Jag - Shiiiiit jag fyller 18 imorgon!!!!
Olof - Längtar du?
Jag - JAA!!
Olof - Jag längtar inte tills jag fyller 18!!
Jag - Va? Ursäkta vad sa du?!?!?!?!
Olof - Ja, men när man fyllt 18 då blir man ju kärring eller gubbe!!

Sååå jag taggar gal1 i alla fall!! :P eller vänta....

Mitt problem är att jag verkligen inte kan fatta att jag fyller år imorgon!! Så satans sjukt!! Jag har inte firat min födelsedag med min familj sen jag fyllde 13, så det ska bli sjukt kul men lite konstigt.. Typ, hur gör man?!?! Vad ska man göra hela dagen? Jag kommer få panik varje sekund jag inte gör något födelsedagsaktigt!!

Just nu sitter jag i telefonkö till dell. Hatahatahata. Så här kul har jag:
OMG

Jag insåg just att jag fyller 18 i övermorgon!


Tjaaaeeenare

Hemma efter en sjukt rolig jobbhelg! När jag säger rolig är jag både ironisk och inte...
Man kan väl säga att skärgården i helgen var ganska...död... Vädret var sådär och högsäsongen har inte dragit igång så det 11 timmar långa dagarna på jobbet var liite långtråkiga ibland när det kom typ en kund varannan timme... Men mina jobbarkompisar är ASSCHYSTA och SVINSKÖNA så jag har ändå haft kul!

I fredags hade vi en fest i "slottet". Slottet är en liten stuga som ligger vid macken och jag har nog aldrig skrattat så mycket!! Alla var så extremt roliga och snälla och det kändes som jag kom vissa väldigt mycket ärmare, vilket var skönt!

Annars har det ju regnat en del och man kan säga att jag var RÄTT SÅ dygnsur när jag satte mig på bussen hem 20.20 igår kväll.........

Idag har jag suttit i telefon mest hela dagen och kollat på TV.

Något att tänka på: Jag. hatar. tekniska. prylar.

Funtar på att sticka och träna...

Nublirdetjobbhelahelgen=ingendator

Yesboxthat´sright! :) Bara så ni vet..

Idag har jag annars hängt med Lisa på en massa ärenden (vuxet, men ännu mer vuxet var att vi åkte BIL) och varit inne i stan och träffat massa sköna människor!

Jag har spelat match också, det var kul i första halvlek och sen gick det inte bra för mig längre helt plötsligt! Men det var ändå lite kul att spela igen.... ;)

Annars så står klockan på 06.00 imorgon och jag ska jobba till 20.00 imorgon kväll innan jag får rast - NAJS! Så, det betyder att jag måste släcka nu!

PUSS OCH KRAM

jag har btw klippt mig också och har ca HÄLFTEN så långt hår som jag hade innan FMLFMLFMLFMLFMLFML.


NU kan till och med jag känna att det är sommarlov!


Från och med Du. Från och med Du blev mitt liv, mitt liv idag.

Igår efter skyview kom jag hem och kastade i mig två kakor (yummiiie, världens sämsta uppladdning inför träningen) hoppade i träningskläderna och taggade galet ner till min FRIIDROTTSTRÄNING! SOM JAG LÄNGTAT! Träningen gick dock pissdåligt men det gjorde inte så mycket eftersom jag visste att jag skulle träffa Lisa ikväll som jag inte träffat på nästan TVÅ FUCKING VECKOR (jaaag veeet det är helt sjukt!!!) Så jag kubbade hem på min cykel och kastade mig in i duschen.

När jag tillslut var klar och gick ut ur badrummet ropade pappa på mig:

P - Anna du har besök. Skynda dig!
A - Men jag är naken, (jag hade handduk) jag har just duschat! (OBS, ja, vi står och skriker det här till varandra i hela huset)
P - Men det gör inget, kom som du är! Det är någon du känner väldigt väl...
A - *tänker vad i hela friden, vem kan det vara som står i min hall och som jag kan visa mig halvnaken för utan att det gör något*


Tveksamt började jag gå mot hallen och där möts jag av dels hela min familj, men okså en liten, blond Lisa med ett stort leende på läpparna. I handen håller hon en bilnyckel. Jag bara stirrade på henne först och sen kopplade jag.

HON HADE TAGIT KÖÖÖÖRKORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMGOMGOMG LISA HAR KÖRKORT DET HÄR ÄR HELT SJUKT JAG VET INTE VAD JAG SKA SÄGA!!! (fast jag visste att du skulle ta det) Jag typ hoppade och skrek och vi skrattade och jag fattade ingenting och Lisa stod där med en bilnyckel i handen och bilen stod parkerad poå gatan!

Sen bar det av till Stocksunds wärdshus för en supergod middag för att fira att jag fyller 18 om EXAKT en vecka idag! (fast jag firade Lisa också) Jag fick massa fina presenter och vi fick klubbor och sen sov jag hos Lisa!

Lisa är Från och med Nu min idol. Grattis min lillalilla bästa tjej!! Det här är du värd!


SKYVIEW

Igår var jag på skyview med farmor och syskonen!! Det var skiiithäftigt!

Min farmor är en underbar person. Jag skulle kunna prata med henne om precis allting och hon kan prata med mig om allting. Hon är absolut en av mina bästa vänner och betyder oerhört mycket för mig. Ibland känns det som om det är så svårt att visa hur mycket man älskar en person, att det gör ont i hela kroppen, men jag hoppas att den här 87 åriga livsälskande kanotpaddlaren verkligen förstår hur stor del hon har i mitt liv! Jag har träffat farmor en gång i veckan i nästan hela mitt liv. Vi står varandra väldigt nära och har alltid kul ihop och jag älskar henne av hela mitt hjärtaFarmor du är bäst
! <3


Min första sommarlovsdag på mitt sista sommarlov

Hej alla! Jag kan inte fatta att det är sant! idag hade jag min FÖRSTA sommarlovsdag på mitt SISTA sommalov.

Mina tankar om den här dagen:
1. Vänta, va? Vaddå sommarlov?!! Har jag redan gått ut tvåan?! Hur i helvete tog det här året slut? Det var ju nyss tråk-oktober med regn, vind och rödgula löv. Dagarna som inte blev ljusa förrän framåt 9 och vart kolsvarta vid 3, vart tog dem vägen?! Det här är helt sjukt!

2. Mitt sista sommarlov. Jag har gått i skolan i 12 år. Jag har haft 10 sommarlov och nu, idag, började mitt sista. jag vill inte ens tänka på det! sistasistasista. blä.

A

RSS 2.0