Ett annat inlägg

Har ni någon gång hört talas om de så kallade "arga lapparna"?! Här kommer några roliga exempel:

Klart oklara öppettider när Stina bestämmerMörar julskinkan inför dopparedagen

Och en plastficka och plastsnöre är inte skräp alltså?

...eller skaffa flakmoppe istället!

Revirbeteende på låg nivå

Nog blir det kallare än i pingvinröven alltHerpes helt utan extra kostnad - varsågod!

Låt det naturliga urvalet ske

Tips om effektiv sluta-röka-metod


Ett inlägg

Hejj! Har varit hemma idag också, pga förkylning... halsen känns iaf bättre, vilket gör att jag kan äta annat än te, koppsoppa och glass!!

När jag var liten var jag sjuk hela tiden! Jag hade halsfluss minst en gång i månaden, så när jag var fem opererade jag bort mina halsmandlar, och sedan dess har jag sällan varit sjuk. Om jag blir sjuk, lyckas jag alltid pricka loven eller så är jag inte tillräckligt sjuk för att vara hemma från skolan. För en sån som jag har dessa två dagar därför varit en pina! Igår var jag så trött och mådde så dåligt att jag bara kände mig dålig, men idag har jag verkligen börjat märka hur jobbigt jag mår av att bara sitta stilla!! jag har inte tränat på snart tre dagar och att jag "lider av" restless legs syndrome (det är sant, det finns något som heter det, och jag, precis som min mamma och morfar, har det) gör inte direkt det hela bättre...!! Jag blir galen! Huvudet känns som om det är fullt av bomull, näsan rinner, ögonen tåras, jag har lock för öronen, men BENEN VILL SPRINGA!!! GAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!! För någon som inte har restless legs syndrome, är det jättesvårt att förklara hur det är men det GÅR inte att sitta stilla!! Benen får liksom spatt! det är lite som ett myggbett som kliar så man håller på att bli galen, men som man inte kan klia på. Skillnaden är att kliandet hela tiden blir värre och värre, man kan liksom inte vänta bort det...

Nu vart det här ett ganska långt och tråkigt inlägg, vilket det inte var meningen att bli, så jag får göra ett till, till en tjej som också är hemma och är sjuk! :) HEJ LISA!!

XL GALAN

Och där åker pappa och Olof iväg till XL galan som Olof ska tävla på, stafett. Snacka om att han är cool! Att hänga med världsstjärnor är ju inte helt fel....!


Autografblocken är självklart nerpackat!

Mår åt helvete

  • ont i halsen
  • råförskyld
  • ont i magen
  • hes
  • ont i kroppen
  • ont i huvudet

Men en ledig dag från skolan är aldrig fel...


Yo

Sista dagen på helgen. Det är nu man ska njuta av de sista minutrarnas ingen skola så mycket det bara går!
Ha.
Varje svensk tonåring vet att det är nu man sitter och gör allt skolarbete som man sparat in i sista minuten!


Jag vill ha sommar nu. Det är inte kul längre!! Så mycket längtar jag efter sommar!!Summerbreeze - Johnossi


GRATTIS PÅ ARTONÅRSDAGEN LISA

Idag fyller Lisa år! Jag har firat dagen med att först springa innohus jsm, jag sprang 1500 och TOG NYTT PERS!! UNDER FEM MINUTER!!! TAGGA!!!! Sen skyndade jag mig hem, hoppade in i duschen och sprang till "myran", en mataffär, för att bli upphämtad av Lisa och hennes bil. Alldeles för många i bilen åkte vi sedan in till Hard Rock Café för att äta en supergod middag och fira den sockersöta, sjuuuuukt "mogna" tjejen som föddes för arton år sedan! Det var jättekul och supergott!! Därefter åkte vi hem och jag och Emil som inte fyllt arton ännu fick åka hem medan Lisa och hennes "suuupercoola poolare" drog in till stan för att parta loss....

Det här är enda gången jag har sett det dåliga i att fylla år mitt i sommaren.


Jagärbrutaltdålig

Jag är sämst på att uppdatera! anledning: saknas

Min vecka

Jag glömde berätta att min söta kusin och fadderbarn Tilda fyllde ett år igår!! Garattis!

Tilda föddes hemma i sovrummet på Prästgården i Tvååker för exakt ett år och en dag sedan. I samma rum som min morfar föddes och dog i. Snacka om att cirkeln blev sluten! Tack vare det kan man lugnt, utan att överdriva, säga att hon snabbt vann hela släktens hjärtan. Inte nog med det är hon den gladaste lilla bebisen man kan tänka sig! Därför kan jag tänka mig vilket kalas det var igår! Hundratals presenter, kort och tårta i massor! Så megagrattis till den stora tjejen Tilda Anna Margaretha Ohlsson!

I onsdags hände något annat roligt! Jag blev filmad av "UR"!!! Jag och Malin hade åkt till Bosön för att träna i en specialgrupp, det var andra gången för mig och det är sjukt kul men J-O-B-B-I-G-T!! När vi värmt upp (= springa två kilometer i högt tempo(!!!)) kom en man fram till vår tränare och frågade om vi ville vara med i ett program som kommer sändas för UR. Vi skulle springa, och sedan skulle en av oss hoppa ner från banorna och knacka programledaren till programmet på axeln och säga: "Men om man har ett tips på en bra föreläsning, var ska man vända sig då?"... Vi tjejer kom överrens om att en tjej som heter Rebecka skulle säga repliken, men efter att mannen envisades med att fråga om jag skulle säga den, blev det tillslut jag som gjorde det... Såå, i framtiden kanske ni får se mitt svettiga, illröda nylle i tv! -Hur man blir en kändizz!

Hur man förlorar 7 kronor på mindre än en minut:

*det ringer på dörren*

Två grannpojkar: Hej, vill du köpa lotter?
Jag: Eeeh, jahaa, vad kan man vinna då?
Grannpojke 1: Av mig kan du vinna 20 kronor och av han 5.
Jag: Vad kostar en lott?
Grannpojke 1: 1 krona styck.
Jag: Jaha, men då måste jag ju köpa en av er var!!

Jag: *hämtar pengar, betalar och får två lotter*

Jag: Ska jag öppna dom nu?
Grannpojke 2: JAA!!

Jag: *öppnar första lotten och försöker tyda 7-åriga killars handstil*

Jag: "biiitala 1 krona", vaaaa? Ska jag betala en krona?!
Grannpojke 2: *skrattar och räcker fram hinken*

Jag: *betalar och öppnar andra lotten*

Jag: Åh en stjärna!
Grannpojke 1: Vänd på lappen!
Jag: "biitala 3 kronor" WHAAAT?!
Grannpojke 1 och 2: *skrattar och räcker fram sin hink*
Grannpojke 1 till grannpojke 2: Jag har ritat en stjärna på den för att man ska vilja ta den!

Jag: *suckar och börjar stänga dörren*

Grannpojke 2 till mig: Kan vi få tillbaka lapparna?

Tjeeeenare mannen

FML

RSS 2.0