... .. . .. ... .. . .. ... .. . .. ...

Jag blir deprimerad. Jag har stress-ont i magen, är trött, känner mig äckigt skitig (ni vet storhuvtröjaskitigthår-äcklig), har inte tränat sen i fredags (jag VILL träna) eftersom jag ställde in loppet idag då jag hade alldeles för mycket plugg och mår bara allmänt skit just nu. Jäg är sugen på mat men inte hungrig och mår illa. PISS OCKSÅ.


Chocktillstånd!

Herregud vad händer?! Helt plötsligt får ni efter total bloggtorka tre inlägg på samma dag!!

Haha, idag har varit en ganska bra dag. En chill, lugn dag. Först var det kaos på morgonen för mamma och pappa vaktade båten på varvet så vi var ensamma hemma och skulle lyckas med att inte försova oss, duka fram frukosten (ja, det är något mina föräldrar gör varje morgon), se till att alla var i ordning i tid och bara göra allmänt fler saker än vi brukar göra på samma morgon. Men det gick bra! Därefter cyklade jag, Amalia och Julia i regn till skolan och jag hade fysiklektion där jag både ifrågasatte fysikens lagar och dumförklarade mig själv...classic. Sen flöt dagen på bra med lekar på spanskan, lyssna på föredrag på kemin och ingen matte för mig (är man BFF med Henkis så är man)!

Ikväll är det vårruset med mammas jobb som gäller. Jag ska slå mamma såklart! :) Taggaaa...


Ge. mig. sommar.


NU.


Hej igen två minuter senare!!

Ville bara säga att jag kom på hur kul det är att blogga!! (:...och hur dåliga bilder jag har...

Missed me?

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ!!! shiiet det var längesen!! Senaste inlägget skrev jag för snart två månader sedan och trots det verkar det som om mina tre läsare inte har gett upp hoppet!! Statistiken var på topp nu när jag loggade in för första gången sen 4/4, men inte mitt bloggande...

Anledningen heter SKOLANFUCKARUPPMITTLIVTOTALT. Jaa, asså, att gå natur, i tvåan, träna ett antal gånger i veckan, tävla en del och dessutom fösöka ha ett socialt liv är totalt omöjligt!! Jag märker verkligen hur illa jag behandlar min familj, mina vänner och alla andra ju längre tiden går. Jag vill bara säga att jag är så ledsen!

Att leva i en värld där man bara har tid att leva två dagar i taget, den dagen det är idag och morgondagen, är frustrerande. Jag kan aldrig planera in något för jag vet inte hur mina dagar ser ut om en vecka eller två. Mina föräldrar har hjälpt mig otroligt mycket med mina planeringar, skjutsningar och stöd. Jag vet att jag säger det alldeles för sällan men jag älskar er så extremt mycket att ni inte förstår.

Kan ju dra igenom lite av det jag har gjort sedan sist:
- Varit på träningsläger i Italien!!! OM jag kunde skulle jag åka tillbaka dit NU.
- Världens bästa syster har fyllt år! 16 bast. Gal1.
- Firat min underbara äldstaste bästaste AMALIA som fyllt ARTON ÅR!!
- Varit på artonårsfest hos Amalia, spårat kul, men vem hade trott något annat, jag menar - det är Amalia Koch vi pratar om!!
- Varit på mattekurs en hel helg...
- Sprungit stafett DM!!! KULKULKULKULKULKUL!!!
- JOBBAT MIN FÖRSTA HELG PÅ MACK OHLSON!! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!
- Haft alla kursprov + nationella prov.............................

Ja, och därimellan kan ni fylla i själva. Det finns tre alternativ: PLUGGAT, tränat eller gråtit av panik för att jag inte får ihop mitt liv. End of story. Peace out.


RSS 2.0