Fysik är så himla kul.


1 2-lektioner dag

Chill dag, med massa inställda lektioner, vilket gjorde att jag bara hade två lektioner till slut! :)

NIRR!

Annars så är det fysiklabben jag kämpar med nu (ska börja kämpa med vilken dag, sekund, som helst). Livet leker som vanligt när man är naturare...matte, fysik, biologi, fysik igen, förra veckans matteläxa, fysikläxan till förrförrförrförrförra veckan, matteläxan till förrförrförrförrförrfcfkjgFDFLDhgfdhfgdsla veckan osv vidare...

Tur då att man har Vänner!


....alltså TV-serien såklart?!!


Jag pluggar Fysik och lever livet.......eller?

http://www.youtube.com/watch?v=vJsbQRW7Rec


HAHAJag hittade en mycket bättre bild på hur jag känner! ZlitEn chey innan en fotbollsmatch en tidig morgon!!
Den här bilden passar extra bra idag eftersom mitt lag ska möta, förlåt krossa Enebyberg idag!!! YOU GO GIRLS!!
Själv får jag inte spela då jag gjorde illa knät på matchen i söndags och måste vila lite till enligt mina föräldrar... Men jag hoppas att jag kommer kunna slita mig från fyzze-böckerna runt 8 ikväll och övningsköra ner till IP för att kolla på när DSKs ängels rullar boll!!


-

Rubriken sammanfattar min dag idag rätt bra.

Jag känner mig helt borta. Trött. Tom.

Det känns som om några dagar i rad med för lite sömn börjar märkas nu.....


Ett fan <3

En sak som är härlig är när två personer blir så tajta och liksom växer ihop att de blir beroende av varandra.

Om den ena är glad är den andra glad.
Om den ena är ledsen är den andra ledsen.
Om den ena har det jobbigt har den andra jobbigt.
Om den ena börjar gilla en låt gillar den andra den låten.
Om den ena slutar andas slutar den andra andas.

Ni fattar grejen.

Jag är så lyckligt lottat att jag råkar ha flera personer som jag står så nära. Det här inlägget skulle jag vilja tillägna en av dessa stjärnor, min vän Lisa (nejdetvarverkligeninteföratthonbadmigbloggaomhenne <3)

Jag tänkte berätta lite för er om Lisa, denna tjej som jag nu pratat så väl om och som ni har läst om tidigare i min blogg....

Lisa och jag träffades när vi började i samma klass i 7an, närmare bestämt 7C3. Vi var båda ganska blyga och började inte snacka på dirren och det var kanske egentligen inte förrän Lisa lyckades dra med mig ner på fotbollsträningarna i Café Opera som vi började hänga lite mer och i nian började vi bli oskiljaktiga. Vi satt bredvid varandra på varje lektion, spelade i samma lag och hängde 24/7 på fritiden. Grupparbeten? - Lisa och Anna. Passa till varandra 2och2 på fotbollen? - Lisa och Anna. Hänga efter skolan? - Lisa och Anna.

Vi upptäckte snabbt att vi hade mycket gemensamt - vi var snabba och URdåliga på att laga mat...

Att vi sedan började i samma klass på gymnasiet gjorde bara att vi blev ännu mer tajta. Inte vet jag om det var pga att vi gick i samma klass, hamnade i samma gäng, tyckte skolan var pest båda två, att Lisa blev tillsammans med Emil, att vi hade 10000 kriser som verkligen satte våran vänskap på prov eller för att vi för första gången grät i varandras armar och åkte bort på tillsammans på lovet för första gången tillsammans, men något hände och det förändrade vår relation totalt. till det bättre.

Vi har nu genomlidit snart 6 år tillsammans (HELT SJUKT) och jag älskar henne fortfarande lika mycket om inte mer. Vi har pluggat tillsammans (panikat tillsammans klockan tre på natten dagen innan ett prov - check!), fotat tillsammans (hur många top secret-mappar med extremt fula bilder på oss har inte du på din dator?!?!), spelat fotboll tillsammans (antilopen och gasellen), varit livrädda tillsammans (jag säger ju att vi inte ska titta på skräckfilmer), åkt skidor tillsammans (åre <3 <3 <3 roadtrip i år?!), praoat tillsammans (paninis sallader och mackor är något jag verkligen skulle vilja tipsa om! :)) ), festat tillsammans (partyandpartyandyeaaaah), haft ledarövningar på idrotten tillsammans (löpskolning....), chattat på omegle tillsammans (JÄVLA REATARD-KILLE SOM VI TRODDE VAR SNÄLL, jag vet vi är rätt naiva), bränt upp kakor tillsammans (om man har dubbel sats, då måste man ju dubbla tiden....men då ska ju kakan var inne i en timme.....VI HÖJER TEMPERATUREN PÅ UGNEN!!!), vi har haft migrän tillsammans (okej, jag erkänner, du hade, jag följde en blind spyende Lisa hem till sitt hus och skar gurkbitar i millimeterstora skivor åt dig), drömt om snygga killar tillsammans (...), vi har åkt ambulans tillsammans (du är expert på att ramla i korridorer), gråtit tillsammans (hur många gånger ska jag räkna upp?), åkte hem till random killar (inte helt random men lite) i djursholm och spelat biljard (sa jag spelat?) och lyssnat på rakamakafoooone (du vet hur jag stavar och hur bra jag är på engelska...), fuskat på prov tillsammans och så mycket mer!!! Men framförallt har vi skrattat och haft så JÄVLA kul tillsammans!!

Jag vet att vi inte säger det så ofta till varandra, men jag vet hur mycket du betyder för mig och hoppas att du känner samma sak. Jag måste erkänna att jag blir lite glad varje gång någon kallar mig för Lisa,, samtidigt som det är lite sorgligt.....(vi har andra vänner också!!! :) )

Jag vet en sak vi inte har gjort tillsammans, varit vakna ett helt dygn! :) Soooo, let's do that i helgen?!?!?! Vi ses om en halvtimme min darling! :) Här kommer lite bilder på Lisa, the man and one and only:


DU ÄR FIN <3


NÄMEN?!?!?!

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

VAD HAR HÄNT?!?!?!
SHITJAGVETINTEVADJAGSKASKRIVAFÖRDETVARSÅLÄNGESENOCHDETHARHÄNTSÅMYCKET!!!

Imorgon är det exakt 3 månader sedan jag skrev sist och jag skojar inte när jag säger att det har varit 3 ovanliga men SJUKT roliga månader!!!

Det här får bli mitt öppningsinlägg för från och med nu idag i denna stund föklarar jag åter bloggen ÖPPNAD!PS. Min dator är urfuckad som vanligt så kanske blir halvdant nu i början, framförallt på bildfronten, då alla mina bilder finns i olika kameror och USB-minnen sååååå..... det suger.


RSS 2.0