Min lillebror

Hade en diskussion med Olof igår om hur min drömkille var....

Olof: "Asså han är ju sportig men inte så "gymmig" och sen är han brunhårig men inte så långt hår. Han är nörd som du och han kanske håller på med badminton - det får man bra kondition av! Eller tennis kanske..."





You make me smile.

Ville mörda väckarklockan imorse.
Religonspaneldebatt om hinduismen.
Samhällskunskap.
Kolla projektfilm.
Älska projektfilmen.
Åka hem.
Åka till mamma i stan.
Fika med och skratta åt henne och hennes kompisar.
Köpa spikskor.
Äta middag.
Mysa med lillebror framför Let's dance, AIK-SAIK och Skavlan.
Tagga Högskoleprovet imorn.
Gå och lägga sig.
Sova.
ÄGA!


The feeling when you know you're dead and reality calls you

Jag lovar er, jag FÖRSÖKER verkligen se glad ut på bilderna!! Kommer somna med datorn i knät snart...








Spela mig på radion - Zacke ft. Movits!

Vaknade av att två innebandyspelare använde min dörr som mål, standard sovmorgon hemma hos oss. Tittade på trollet i spegeln och valde snabbt att somna om i tron om att håret skulle ligga i fina änglalockar när jag vaknade men icke sa nicke... </3 Efter att ha försökt fixa barret tillen någorlunda okej frisyr satte jag mig med projektarbetet och fortsatte skriva. Därefter skjutsade jag Emil och mig själv till skolan och hade en HELT obegriplig fysiklektion. Åt tacos i skolan till lunch<3

På vägen hem köpte jag glass i mörby och nu ska jag göra klart religionen och projektarebetet och sen är det träääning <333
 









He who has nothing to die for, has nothing to live for.


28 mars 2012

Tjennnaa!! Sitter och skriver projektarbete och längtar till nästa fredag då allt är inlämnat och det äntligen är påsklov!! Då väntar en veckas träningsläger i Italien och därefter en vecka i Spanien!!! WOHOOO!!!

Tränade i regnet idag och det gick riktigt bra! Fast resulterade i en ENORM tova till hår, dygnsura skor, mascara i hela ansiktet och lervälling över hela ryggen och benen.  Älska att träna.








KENT - 999

http://www.youtube.com/watch?v=VB12iCO8MkU

Plugging Projektarbetee



Träningen var ganska jobbig... men det var samtidigt så sjukt skönt!!

Just nu sitter jag med projektarbetet och spelar Movits!, Gotye, Train och Familjen på Högsta volym och försöker glömma allt som händer runt omkring mig. För samtidigt som jag har världens bästa vänner och familj och har the time of my life så ligger det någor vasst djupt innom mig och stör allt känslan jag får av allt det bra jag har runt omkring mig...

Jag vet inte, men jag tror det är panikångest.


Tjena kexet står du här och smular??

Imorse skypeade jag med världens bästa syster och det var så skönt att bara snacka av sig lite tjejsnack med henne eftersom jag är så van vid att vi pratar varje dag och nu bara har gjort det 2 gånger sedan 22 februari... Sjukt!! Sedan var det skola som gällde och förutom muntligt "förhör" på Sveriges ekonomi, jobbade jag och min favvoprojektgrupp på vårt projektarbete. Annars hard et varit en dag i stelhet....



Glad tjej i världens bästa bil <3


Classic måndag med VRG-lunch och helgpinsamheter...






Nice helg

Chillade på Grand Hotell med Amalia i fredags och åt så mycket god mat att jag trodde vi skulle svimma!
Därefter gick vi en promenad i solen, lyssnade på train - drive by och njöt av att vara unga och glada.

På lördagen tränade jag min sista träning på Bosön för den här säsongen </3 det gick riktigt bra men var J to the OBBIGT som alltid...

Taxi Lisa hämtade sedan upp mig och Athina och vi åkte hem till Lisa för att göra oss i ordning för kvällen. En halvtimme senare kom Amalia, Frida och Hanna och vi åt massa god mat och snackade och skrattade <3
Därefter kom Elin och hämtade oss och vi drog alla utom Amalia in till stan och Laroy. Och resten av kvällen är historia! Vi hade så brutalt roligt som alltid med dessa tjejer! <3 Ni är så sjukt jävla bra!

Det togs en del bilder, men jag vågar inte lägga upp någon eftersom jag rädd för att:
1. Bli ihjälslagen av personerna på bilderna
2. Bli utan vänner eftersom de kommer få se hur mongo vi är....

Idag gick jag upp och åkte till Sätra med mamma och pappa för att kolla på Olof när han sprang 800m i Svealandsmästerskapen. Han sprang jättebra och kom 4a! Jag är så stolt över dig lillebror! När vi kom hem pluggade jag och sen drog jag med pappa ut och sprang. Det gick riktigt bra!

Sjukt att helgen gått så fort...




-

Jag vet att allt ser komstigt ut i inlägget innan men har ingen aning hur man fixar det...oteknisk människa...

Jag är en klant.

Hade engelskaprov idag som inte gick bra </3
Kom hem, åt, tränade, åt och lyckades skämma ut mig igen på precis samma sätt som igår </3

Kaos liv jag har...



Bilden har inget med texten att göra men kände att jag behövde fylla ut med nåt...


Var ska jag börja...

Jag skulle vilja börja med att säga hej till alla mina fans (och då syftar jag mest på Lisa just idag..) (<3)

I måndags tränade jag och sen var jag, Lisa och Hedvig på skiva och vi hade så sjukt underbart kul!! Det skulle ta ett år att skriva om allt vi var med om men det var roligt kort sagt och lyckat!!

(Lisa - Skulle ni vilja ha en banan?) internskämt....

Var dock gaaanska trött i tisdags men gick till skolan och tränade (oh.my.god. trodde jag skulla ramla av banan!! Vad benen var sega!!)

Idag var det sååå fiiint vääderr!! Jag och mina homies satt ute i solen och njöt och sen tränade jag igen, det var SJUKT skönt!!

Men den här dagen kommer jag bara minnas att jag gjorde bort mig. GROVT.





OCH ATT JAG FICK MIN STUDENTMÖSSA!!!




"I would like to discuss things that begin with a F"

Fett mysig kväll igår med mina broos
Första terrängloppet fr i år avklarat
Farbror i kassan på ica "Du ser ut som om du ska köra vasaloppet" när jag köpte 10 paket nudlar
Fest med samhällskunskap, engelskaplugg och svenskaläsning




Fyll inte livet med dagar - fyll dagarna med liv.

Igår var jag ledig från skolan och åkte därför till Huddinge sjukhus med Lisa och Atte för att intervjua en läkare. Det gick asabra och efter filmningen åkte jag och Lisa hem till mig och firade att vi filmat klart allt med Frödinge kladdkaka (den bästa)!! Därefter åkte jag in till mamma med Olof och shoppade lite.

Kvällen spenderades framför skype med KARIN!! Det var sååå kul men snacka om att jag grät konstant i två timmar...

Idag har jag tränat och ska nu sätta mig med sveriges ekonomi innan jag åker iväg och har filmkväll med verldens besta Lisa och Elin!!








What a day!!!

Gud vad livet blir härligt när solen skiner!! Idag hade vi en ganska chill dag så jag och Lisa han åka hem till henne och hämta kameragrejer till imorgon då jag är helt ledig och vi ska filma för projektarbetet (för er som inte visste det så gör vi en film om en sjukdom som heter Cystisk Fibros) och hämta Lisas träningsgrejer. När vi åkte förbi ica Tornet var det som om bilen i princip svängde av sig själv och vi var bara tvugna att helt enkelt gå in och köpa varsin glass. Sedan satte vi oss på en bänk och N to the JÖT!

Det är helt sjukt vad jag älskar Sverige ibland!!




CALIPPO SHOTS ÄR TILLBAKAAA!!!!!


Världens bästa tjej.

If you snooze - you lose

ÄNTLIGEN! Tränade idag och det var så brutalt skönt!! Jag blir verkligen deppig av att bara sitta inne och vänta ut förkylningen så idag trotsade jag allt som har med nässpray, alvedon, näsdukar och hostmedicin att göra och tränade. Loved it.

Efter en aschill dag med bara tre lektioner och talangjakt måste jag ikväll verkligen sätta igång med plugget! Nu väntar därför samhällskunskapsinlämning om Sveriges ekonomi (say whaaat??). . . Försäker läsa riksbankens "Peningpolitiska rapport" och begripa vad allt handlar om. Tur är väl att man är född med två ekonomiföräldrar <3

Jag måste verkligen städa mitt rum också...Kaoset växer och växer och jg har tangentbord, kläder, böcker, papper och tidningar precis överallt. FML.

Jag bjuder på två bilder från igår...






Fallskärm - Timbuktu

Tänkte skriva ett jätteglatt inlägg om hur härligt livet är när det är sol, varmt och vår och hur fantastiskt jag haft det idag med bara en lektion och finlunch med Elin och Lisa på VRG. Istället började kolla igenom bilder från i höstas när jag och Karin var på promendad och råkade samtidigt lyssna på gråtmusik.
Don't try that at home.













Så nu spelar jag AviciiHÖGSTA volym och försöker tagga till med fysikboken framför mig.


-


Sjuk tjej over here

Jag hostar som en gammal tant på ålderdomshem
Huvudet dunkar
Näsan rinner

</3

Blääää.



Men jag har iaf ingen feber längre!


Jag har influensan att tacka för min sovmorgon

Min fysiklärare har fått influensan så idag har jag bara en lektion!! SÅ UNDERBART!
Det känns helt sjukt att det redan är fredag, jag fattar inte vart veckan tog vägen..

Träningen igår var ashärlig! Trots att jag bara hade en veckas uppehåll från löpträningen känns det som om det var typ ett sommarlov sen jag tränade och träffade alla... </3




A night to remember

Igår var jag på teater, Strindberg. Bland det konstigaste jag sett....

Efter det åkte jag, Malin och Ellen hem till mig och bytte om till n HELT ny outfit. Det var nämligen dags för årets första skiva!! NIH:s skiva med tema Superhjältar och Superskurkar. Jag, Malin och Ellen bytte därför om till Björnligan. Därefter bar det av in till Woken där vi träffade allt ifrån pirater till superwoman till Sailor Moon till Tintin och det var så jäkla kul!!

Somnade vid 2 och gick upp tidigt för att läsa igenom en engelskatext som jag skulle presentera första lektionen. Det gick sådär... Om en timme är det träning och innan dess lite p to the lugg <3


Bara för att jag saknar sommaren just nu.










































Tisdag med stort T

Väktes av pappa kl. 06.00 imorse, satte på mig understället och pjäxorna, gjorde frukost, packade ryggan och åkte ner till Ranängen och Värtan för att åka skridskor i soluppgång.

Det var HELT underbart. Solen lyste på den klarblå himlen rakt i ansiktet, vinden blåste svagt i ryggen och isen knastrade och lät. Det finns nästan inget bättre.

Vi åt frukost på en udde mitt i solen, åkte sedan till Bosön och vände tillbaka.

När vi kom hem kände jag mig som en ny människa med lite fler fräknar och lite rödare kinder.



Fick sedan reda på att jag bara hade en lektion, men lyckades ändå komma försent....



På eftermiddagen firade jag och Lisa att hon fått sommarjobb jättenära mitt jobb med te och ballerina kladdkaka i vårsolen på min balkong. Sjukt härligt!

Jag älskar den här tiden på året!!



Nu väntar träning och plugg.

Hej alla glada!!

Idag var första dagen efter lovet! Mitt lov var väldigt skönt och jag hade askul!!

Jag började lovet med att skriva min essä och skickade in mästerverket (...) prick 00:00. *selfhighfive*

På lördagen hoppade hela familjen in i bilen på väg mot Bollnäs och JSM. På lördagen skulle försök F19 1500m hållas där jag skulle delta. Vi var 13 anmälda och enligt SM-regler blir det final direkt om man är under 13 löpare och två försöksheat om man är mellan 13-21 löpare. Efter lite trixande strök sig en tjej precis innan listan togs ner och därmed blev försöken inställda och finalen hölls direkt på söndagen. Det var dock ganska skönt att se på hallen, känna på banorna och stämningen och jogga runt lite innan så att man var mer förberedd för söndagen.

Efter en helt okej middag, mer än okej pingisturnering, natt och frukost på hotellet, bar det av till arenan igen på söndagen. Jag slutade 4a i loppet och sprang på ett nytt personligt rekord4.50,65 så jag var megaglad!!



Efter tävlingen åkte vi vidare mot Norge och Teveldalen varifrån jag och min famlij skulle börja vår inplanerade skidtur. Vi hade några superhärliga dagar där vi gick mellan Teveldalen, Björnshytta, Storeiriksvollen, Blåhammaren och Rundhögen.



Vädret var ganska dåligt och vi hade blötsnö, HÅRD vind och uselt dåligt före i princip hela tiden. Trots det höll vi alla humöret uppe (mestadels av tiden iaf) och hade några sjukt roliga men enormt jobbiga dagar ihop. Vi avslutade färden med VÄRLDENS GODASTE MIDDAG på Blåhammaren och bastubad i jordens finaste bastu.



Det värsta med turen var helt klart de sjuka skavsår jag fick på hälarna!! (VILL BARA VARNA ATT DET KOMMER EN BILD LÄNGRE NER!!)



Efter de härliga dagarna uppe på Norges och Sveriges fjälltoppar drog vi oss till Edsåsdalen där våra familjekompisar bor. Där hade vi en skön kväll och laddade upp inför morgondagens planerade skidtur till Åre. Jag, mamma och Olof hade sedan en skiddag i Åre med mcysket stängda ligftar, ganska dåliga backar, hård blåst och långa köer. Så det var ganska tråkigt men vi hade det ändå kul ihop som alltid och det var asroligt att åka skidor igen!! På kvällen väntade after-ski och bad i tunnan.



Dagen efter sken solen och båda familjerna och två av tre hundar satte av mot Helenakåtan för ytterligare en härlig dag på fjället. Vi tolkade efter skoter en bit upp och sedan hade vi üderfin skidåkning hela vägen upp till  kåtan och ner till dalen igen. Kort sagt: Världens underbaraste dag!









På söndagen åkte vi hem igen med solen skinadne i ansiktet hela bilresan och Vasaloppet på radion. När vi kom hem tog jag av skavsårsplåsterna för första gången på en vecka och höll på att svimma!!





Jaa, det var mitt lov i mobilbilder det!

Peace out

RSS 2.0