?!?!?!?!?!?!

Vad hände idag liksom?


Halkkörning

HEJ! Kom just hem från halkkörningen!! Det var ASKUL!! Nu är jag feta proffset på att köra av vägen, volta, gira för älgar, bromsa och så vidare...

Nu ska jag skriva religionsinlämning och OM det blir någon tid över - plugga KÖRTEORI <3 <3 <3 <3 <3 <3


LÄNGTAR TILL NÄSTA HELG!


Skoldays are fun

Var i skolan idag från 8.10 till 20.30.
Funfunfun.
Puss och hej leverpastej


Det blir en låååång natt

Sitter här i nytvättat hår, pyjamas och mina favvisar (urbanianerna) och pluggar fortfarande samhällskunskap...Eller "fortfarande" kanske inte är rätt ord att använda.... Har haft så SJUKT svårt att plugga i helgen och jag tror att det beror på att jag inte tränat sen i ONSDAGS!!! Inte konstigt att jag inte kan sova trots att jag är dödstrött eller att det spritter i benen så att jag måste springa några varv i huset efter varannan mening jag läst... Det blir inte bättre av att jag har s.k. RLS, "restless legs syndrome" som håller på att TA KÅL PÅ MIG! Därför var det inte så smart att hoppa över löpningen idag, men jag hade absolut ingen lust...

Nu sitter jag iaf här med en kopp kaffe, nybakade pepparkakor, världens bästa ballerina kladdkaka och Eric Saade på högsta volym <3 Så livet känns lite bättre just nu...


I <3 mina gula urbanears



Samhällskunskapplugg är så ovärt!!


1 Advent

Herregud! Tänk att det gått ett helt år sedan det var 1 Advent förra året!

Tiden går så sjukt fort att jag inte hinner med!

Igår var en rätt skön och lugn dag. Jag pluggade samhällskunskap och körde bil. Lisa och Saga kom förbi på eftermiddagen och berättade allt om fredagkvällen... Fett synd att jag inte var med! Därefter sa jag hejdå till min favoritamerikan som jag inte kommer se förrän fram emot juni eller så... Jag kommer sakna dig Saga!!! Me det känns inte som om du faktiskt sitter på ett flygplan någonstans i luften på väg till andra sidan Atlanten..!

På kvällen kom farmor förbi och vi åt en ASGOD middag med la familia som Olof hade beställt. Därefter kollade jag och syskonen på Så mycket bättre. Det var nämligen E-types tur och eftersom jag har träffat honom och festat med honom så var jag ju tvungen att kolla!! Och slutsatsen efter kvällens program är...

JAG. ÄR. KÄR.

E-Type kan ju vara den mest underbara personen på denna jord! Om jag hade varit ca 25 år äldre och singel hade jag LÄTT satsat!!!!!! Så passa er alla där ute, för E-type är MIN!!! PAXAD!!


Nu väntar en hel dag med samhällskunskap och löpning när det slutat regna.

Peace OuT.



Just det, fick adventspresent idag!! :))

4 tjejer - 1 kväll



Min kväll igår spenderades med dessa fyra megaunderbara tjejer och massa annat folk ute på Stockholms galna gator... Vi gjorde oss i ordning hemma hos mig och självklart var kameran framme som ni kan se ovan. Vi fick en chock när vi tittade på bilderna och upptäckte hur identiskt lika vi såg ut!! Hur som helst hade vi SVINKUL!! Tyvärr behövde jag gå hem tidigare eftersom det är födelsedagsparty (för Olof) som gäller idag och dessutom en hektisk helg med alltifrån samhällskunskapsplugg till körteori till körning till matte, fysik, svenska och religion på schemat. Så JäVlA vÄrT.

De andra krigade dock fram till 5 imorse och nu när jag äntligen har fått kontakt med dem kan jag inte vänta på att höra hur deras kväll slutade! Sist jag såg dem var på Collage med ett antal Osc/kar från Åre så jag är taggad på att få höra vad som hände sen.  . . .. .   .


FÖDELSEDAGSKALAS HELA DAGEN!!!



GRATTIS OLOF PÅ 12 ÅRSDAGEN!!!


Killen med den AScoola rälsen


24 November

Your Real Name: Anna
Your "Gangsta" Name (first 3 letters of your real name plus -izzle): Annizzle
Your Detective Name (favorite color & favorite animal): Blue Dog
Your Star Wars Name (first 3 letters of your last name, first 2 letters of your middle name): Silhe
Your Superhero Name (2nd favorite color & your nickname): Yellow Sille

Startade dagen med att väckarklockan ringde 05.40 och hade sedan körlektion en timme senare. Det gick ASBRA! Shit vad skönt!! Har börjat inse att det bara är EN vecka kvar till teoriprovet och dagen efter har jag uppkörningen!!! TAGGGAAA.... (om jag klarar det alltså!!) Annars hände inte så mycket idag...Fick G på fysikprovet WEEEHOOOOO!!!!

Nu ska jag satsa Samhällskunskap och skippar träningen...... *gråtstund* Det spritter i hela kroppen avatt jag inte har träning idag!!

Får nog ta en prommis! Malan kanske vill joina??!



Just det! Höll på att glömma 2 EXTREMT viktiga saker som hänt idag!!
1. Det är exakt EN MÅNAD kvar till JULAFTON!!
2. OLOF HAR FÅTT TANDSTÄLLNING!!!

Till Lisa, Hanna och Malin

Vi är grymma!

End of discussion.


22-11-11

Tröött dag.
- väckarklocka
- frukost
- engelskabok
- körlektion
- samhällskunskap
- biologi
- matte
- swedbank med Lisa
- hem
- V.Ä.N.N.E.R
- V.Ä.N.N.E.R
- träning
- middag
- duscha
- biologi
- fysik

Mitt liv assåå....


I-landsproblem

- Min skrivbordsstol har tappat ett av sina hjul så varje gång jag lutar mig bakåt välter den.
- Jag är sugen på godis men orkar inte gå upp till köket för att kolla om det finns något.
- Mitt rum är stökigt efter helgens äventyr.
- Jag får inte plats med både dator, biologiböcker och psykologiböcker på skrivbordet samtidigt.
- Jag har svårt att koncentrera mig på biologi-uppsatsen eftersom jag har så många bloggar jag måste kolla på hela tiden.
- Jag sjunger med till spotify istället för att läsa i biologiboken.
- Jag har försökt lära mig Timbuktus texter men kan inte snacka så fort som han kan.


Tekniskt o-geni

Hej! Eftersom jag inte riktigt vet hur jag ska svara på era kommentarer (jag får ju så himla många) så tänkte jag bara säga att jag blir PRECIS lika glad varje gång jag läser det ni skriver!! Ni är så supertoppenbäst allesammans!!!

Och nu när mitt matteprov är över (det gick bättre än jag förväntade mig...) kan jag börja tagga som satan över att SAGA aka VÄRLDENS BÄSTA KOMMER TILL SVERIGE PÅ ONSDAG!!!! JAG ÄR SÅ TAGGAD OCH HAR SAKNAT DIG SÅ MYCKET!!!!!


Sist jag träffade Saga såg hon ut så här!


Heeeeeeeeemma

Jag är hemma igen!!

I helgen var jag på träningsläger i NORR NORR NORR KÖ KÖ KÖ PING PING PING - NORRKÖPING!!!
Vi hade så sjukt kul!! Här är lite av det vi gjorde:
- flygande 30 (YES JAG SLOG MIN TID FRÅN FÖRRA ÅRET!!!)
- åt godis (standard)
- uppdragslappar (sååå SJUKT KUL!!! Mitt uppdrag var att busringa till något rum och låtsas vara telfonförsäljare)
- skattjakt (MEGALYCKAT)
- friade Jacob :))))
- häck (fattar inte att jag är så rädd för häckarna)
- starter (omg, jag känner i kroppen att jag INTE är van vid att strata i startblock!)
- stafett (sviiinkul!!)
- gåsgång (vår specialitet)
- sprang vilse i norrköpings crazy skogar (skulle "värma upp" inför jägarspringningen men det slutade med att vi istället hamnade helt fel och sprang totalt 6 km och ingen jägarspringning...)
- badat på äventyrsbad (upptäckte min talang i rutschbanorna)
- väntat i 1,5 timme på lunch
- ätit god hotellfrukost
- nääääästan sett idolerna
- chillat på rummet
- kollat på film
- kört "pek-leken"
- hält chips på varandra (jag nämner inga namn...)
- blåst upp 1000 ballonger
- spelat Elvislåtar på HÖGSTA volym (Asså nu snackar vi sjukt hög volym!!!)
- dansat och sjungit tills rösten spricker
- skrikit och hejat på mitt stafettlag och alla andra som sprang tills jag blev hes
- ätit kexchoklad och bananer i mängder
- sprungit massa andra lopp (Y)
- SKRATTAT!!!
- ätit mc'flurry toblerone (sååå stööört GOTT!!)

men framförallt INTE räknat matte, vilket är precis det jag ska göra nu eftersom jg har matte e prov imorgon (detstavas'detkommergååthelvete') så nu taggar jag till med klementiner, godis och te och sätter mig och börjar räkna (read between the lines; inte 'räknar klart' utan 'börjar räkna') de två kapitlena jag har till imorgon.



*gråtpaus*



Men detr känns ändå inte jättejobbigt så fort jag tänker på vilken sjukt rolig helg jag har haft och vilka stört underbara kompisar jag har! Och vilken SJUK träningsvärk jag kommer ha imorgon!

peacce OUT


Mom:"What did you learn in school today sweetheart?" Me:"Obviously not enough. I have to go back tomorrow.."

Tjabbaa!!

Min körlektion imorse gick asbra. så jag var fett glad nr jag kom till skolan! Resten av dagen var ganska chill, lite svenska, lite engelska, lite lunch, fysik och sen religion. Och ovanpå allt det ett spanskamöte!! Alltså ett möte med information om ett utbyte med en skola i Spanien som jag kanske ska vara med i!! Så kul det skulle vara!!!

Det vart ingen träning för mig idag, har ont i knät och fick träningsförbud av mina päron eftersom jag ska på träningsläger i helgen till NORR NORR NORR KÖ KÖ KÖ PING PING PING - NORRKÖPING!

Annars så är jag mest förbannad på mig själv för att jag inte kan fokusera och börja skriva på mitt tal som jag ska hålla på engelska imorgon om Guinness World Records. Och för att jag inte räknar matte som jag VERKLIGEN borde göra eftersom jag har matte e prov på måndag och är borta HELA helgen (TAGGATAGGATAGGA!!!) OCH har ett och ett halvt av totalt två kapitel kvar!!

Asnajs.

Puss och hej, leverpastej.


min bästa app <3


Laddar taggar och däckar

Så JäVlA sEg DaG!!! Vaknade 06.30 och fick bokstavligen rulla ur sängen, jag kunde inte ställa mig upp!!! Därefter väntade skola från 8.10 till 16.05, en dag fylld av allt från krångliga äckelspanskakonjunktiv till spårade svenska diskussioner och svanprinsessan-allsång (räknas det somd et när det bara gäller två personer...) i ett av de "tysta" (no more) rummen i biblioteket (hanna och jag är nr 1 faaans!!) efter en sista lektion om tvångstankar, depression och ångest (psykologi alltså) så kastade jag mig på limousinen (aka röda blixten)(...min cykel...) och kom hem för att dirren kasta i mig mat och sedan kasta mig in i Malins bil (OMG HON HAR FÅTT KÖRKORT!!!) och åka till bosön för veckans mördarträning! Det gick riktigt dåligt men var ändå kul och SKÖNT (för ett år sedan hade jag aldrig i hela mitt liv tyckt att det var skönt att plåga sig på det sättet, men nu är jag adicted!!

Kom hem vid 8 och kollade på bonde söker fru <3 <3 <3 dampade för att det inte var sista avsnittet (JAG VILL VETA VILKA DE VÄLJER!!!!) och sedan skulle jag ha pluggat matte men hamnade här....... Nu ska jag panika över allt plugg vi har, läsa min engelskabok och tagga för körlektionen imorgon. . . Mej men det är faktiskt grymt kul att köra bil, men lite stelt att köra med en bilskolelärare som har dåligt morgonhumör...

massa pussar
er slutkörda Anna


jag älskar bilden <3

HumoR

Intressant diskussion vid middagsbordet...

Olof
- Vad kan man säga efter maten? Typ...Tack för maten sa piraten, jag vill inte diska faten!
Anna- Tack för maten den var god, mitt på bordet stod en ko...
Karin- Kon hette Maria
Pappa- Hon hittade en tia
Anna- som hon gav till Uffe, som han gav till Olof som han gav till Anna, som tog sin tia och stanna.
Olof- Karin på Olof banna
Anna- Men då kom deras superhjälte Anna. Hon var både snäll och stark!
Karin- Men hon använde också knark!

Därefter zpÅrade deT och allt slutade i ett ASgarv!!! Sedan dess har man kunnat höra Olof sitta och mumla för sig själv:
Olof- Kon hette Karin, hon börja storkna.....nej, assså, Karin rimmar på sparka, asså nej, nu.....Kon hette Karin hon började...assså jag vet inte...Jag jobbar på det Karin!!




Måndag

Vaknade med ett leende på läpparna och skuttade ur sängen och upp till frukostbordet där jag pussade mor, far, syster och bror godmorgon. Därefeter åt jag en utsökt måltid bestående av fullkornsbröd, egengjord ost och egenodlade grönsaker. Det var tipptopp! Efter att glatt sagt 'hejdå' till min kära familj, hoppade jag upp på cykeln och flög iväg till Mörby C............................................

ååååååååh BullShit!

Men min dag var ganska bra ändå! Var på Sveriges Radio på förmiddagen på studiebesök och det var superkul! JAG VILL BÖRJA JOBBA PÅ RADIO!!!!! Så sjukt kul det vore!! Jag var ganska trött hela dagen men avslutade allt med att få MVG på Psykoologiprovet! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAH FYFANVADBRAJAGÄR!!! Så det var naaajs! När jag kom hem möttes jag som vanligt av min favoritfarmor som alltid är hos oss på måndagar (och som har varit det så länge jag kan minnas, fast förut var det tisdagar som was the shit! :) ) och det gjorde min dag lite bättre! Nu har jag just ätit en megagod middag och ska sätta mig och plugga mitt favvo-ämne - fysik! </3

Wish me Good Luck!


46@JKHAG#U9236065äÄ!!¤%&#¤"&

Matte <3


Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


Jag älskar dig pappa


HEEEEEELG

ÅH SÅ TAGGAD!!!




TOULOUSE

Min kropp är död efter tre rätt hårda träningar tre dagar i rad! Eller egentligen hade de inte varit så jobbiga om jag hade varit i min vanliga form, men eftersom jag inte är det var det...J to the OBBIGT!

Men KUL!

Ska försöka räkna lite matte nu, medan jag drömmer mig tillbaka till det här:



























Hon & Han

Jag måste bara visa en av de tusen snygga bilderna jag tog på min syster, hon är ju en av de vackraste och mest fotogeniska personerna på denna jord!!!



Jag langar en bild på Mr junior också, så att båda mina två fräkniga favoriter får vara med.


HoMe SwEeT HoMe.....eller?

Jag hade inte fått skolångest förrän imorse när väckarklockan ringde. Det var sjukt att med ett ryck väckas ur drömmen för att dirren inse att det var måndag morgon och spanska 8.10 som stod på schemat. Brutalt.

Men Sicilien var GRYMT!! Så skönt att gå i shorts och linne i +25 grader och sol!

Nu är det dock back to business som gäller och imorgon ska jag ha fysik B-prov i tre timmar. SÅ JÄVLA NAJS!

Mitt life är KaOs MeD sToRa BoKsTäVeR!!!


Här kommer en bild från sista dagen i sicilien <3


RSS 2.0